FANDOM


A régi galaktikában jelent meg a Kórház a galaktika szélén. Ebben a főhősnek, Dr. Conway-nak érdekes földön kívüli kollégákkal kell együtt dolgoznia. Az egyik, pl. egy VUGX doktor, egy "telepatikus aszalt szilva", aki mindenevő volt, és rendszeresen lyukat rágott a műanyag asztallapba. Az alábbi recept Dr. Priliclának, egy rovarszerű asszisztensnek volt a kedvence. Az étel emberre szabott változata:

Hozzávalók:
egy csomag spagetti tészta,
négy-öt közepes sárgarépa,
só, olívaolaj

A sárgarépákat megtisztítom, és darabokra vágom., majd sós vízben puhára főzöm. A tésztát is sós vízben megfőzöm, de teszek hozzá egy kevés olivaolajat is, hogy a tészta ne tapadjon össze. Ha puha leszűröm, és egy tálra halmozom. A sárgarépákat is leszűröm, majd pürévé töröm, és egy kevés olajat adok hozzá, végül az egészet a tésztára halmozom.


- Úgy tudom, a legtöbb élelmiszerünk megfelel az anyagcseréjének – mondta Conway, miután leült.
- Mégis, van valami kedvence?
Volt, és Conwaynek elállt a lélegzete a kombináció hallatán. Bár nem annyira a puhára főzött spagetti meg a nyers sárgarépa együttese döbbentette meg, hanem ahogyan a GLNO nekilátott a spagettinek. Mind a négy, táplálkozásra szolgáló kezét használva, kötelet font a spagettiből, amit aztán leeresztett csőrszerű száján."

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

A Wikia-hálózat

Véletlen wiki