FANDOM


Gregor Man geológus, űrkutató.

Rövid élettörténeteSzerkesztés

A Földön született, majd az egyik első fotonrakétás emberes űrutazás tagjaként eljut a Tau Ceti egyik bolygójára. Tévedésből és a számítógép hibájából leszállnak, majd egy felderítő küldetés során eltűnik. Eleinte egy kőkorszaki körülmények között élő törzsben lesz megtűrt idegen, majd menekülnie kell, és eljut egy bronzkori társadalomba. Különböző körülmények összejátszása miatt uralkodója lesz egy városállamnak, amelyet átvezérel a vaskorba. A városállam az uralkodása alatt felvirágzik. Utolsó éveiben találkozik egy rendkívül fejlett földönkívüli civilizáció egyik képviselőjével, aki érdemesnek találja őt arra, hogy csatlakozhasson hozzájuk. Ezzel a lehetőséggel nem él, bár nyitva marad a lehetősége annak, hogy később meggondolhassa magát.

Regények, amelyben szerepelSzerkesztés

Zsoldos Péter: A Viking visszatér.

Zsoldos Péter: Távoli tűz.

Zsoldos Péter: Az utolsó kísértés.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

A Wikia-hálózat

Véletlen wiki