FANDOM


1954 szeptember 9.-én született Kaliforniában. Színésznek tanult, első szerepét 1981-ben kapta a Honky Tonk Freewayben. 1983-ban játszik a Frightmare c. horrorban, de az igazi áttörés egy év múlva jön, amikor eljátssza a kultikus Re–Animátor főszerepét. Ez meg is pecsételi a sorsát: többnyire alacsony költségvetésű horrorokban és scifikben kap szerepet. A Star Trek Next Generation indulásakor jelentkezett Riker szerepére, de nem kapta meg, mégis állandó arca lett a sorozatnak. A DS9-ban ő volt Weyoun és Brunt is, így a Dog of War c. sorozatban egyszerre két szerepben domboríthatott. Feltűnt a Voyagerben is, majd az Enterpriseban alakította Shrant. Ezek mellett több kisebb szerepben is láthattuk a sorozatban. De kapott szerepet a Babylon5-ben, és a 4400-ban is.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

A Wikia-hálózat

Véletlen wiki